Com funciona Edificis Ferits?

Podeu afegir marques de bombardeigs fàcilment, des de qualsevol lloc, amb el vostre telèfon mòbil

02 Passeja i identifica

Ja has vist alguns exemples de l’apartat anterior? T’has fixat en els tipus d’impactes i t’estàs plantejant observar el teu voltant en la recerca d’Edificis Ferits?

T’ho posem ben fàcil, només necessites una càmera digital (mòbil, tauleta, càmera, etc.), curiositat i sortir al carrer a fer la cerca.

A sota trobaràs una taula de consulta per seguir aprenent mentre identifiques els edificis amb impactes de bombes i metralla. Mira en detall com són i quines categories creiem convenient que sapiguem veure.

Ara et toca passejar, observar i rumiar si es tracta d’un #EdificisFerits!

03 Fotografia!

Un cop identifiquis un Edifici Ferit immortalitza’l! i participa en la recuperació del patrimoni dels bombardeigs!

Pots fer una fotografia general de l’edifici i la seva ubicació i una o més fotografies de detall dels impactes, preferiblement fetes en horitzontal.

Queda’t amb la direcció, si ets un/a curiós/a pots cercar una mica d’informació, observa també si pots obtenir més informació.

Un cop això queda l’última part, torna a la  edificisferits.cat ves-hi a Participa!, ja estàs llest/a per a registrar un nou Edifici Ferit.

Pensa que aquest pas el pots fer al mateix lloc on has fotografiat els impactes i pujar-ho des del mòbil o tauleta, o bé fer-ho més tard incloent altres dispositius com l’ordinador.

. . .

Bona feina! Ara només has d’esperar que validem el teu registre i puguis consultar-ho a Mapa on també accediràs a d’altres fitxes dels diferents edificis. Ara bé, per què quedar-te en aquest punt? Torna a deixar-te emportar per la web, fes cerques personalitzades gràcies als filtres i etiquetes, sigues curiós/a i anima’t a sortir al carrer una altra vegada!

Ah! I no t’oblidis de compartir-ho a les xarxes!

Benvinguts/des a #EdificisFerits

T’has quedat amb dubtes? pregunta’ns el que vulguis o accedeix a la pestanya de preguntes freqüents.