Preguntes freqüents

Imatge principal:  Aquesta imatge apareixerà com la icona que es veurà en el mapa. Nosaltres solem incloure la mateixa imatge que a la imatge principal, però decideix per tu mateix/a. La veuràs en forma circular i  en format petit.

Imatge de fons: Aquesta imatge apareixerà com la capçalera a la fitxa del punt que registris. Pel que et recomanem que a més de tenir bona resolució sigui una imatge realitzada en horitzontal. També et recomanem que sigui una imatge general de l’edifici ferit.

Galeria de fotos: Aquí pots posar tantes fotografies com vulguis. És cert que et demanem un mínim de dues fotografies, una en la qual es pugui apreciar l’edifici ferit a grans trets i una altra amb els impactes detalladament.

Recorda que a sota incloem les especificacions de les imatges per a la web.

 

Imatges capçalera (amplada total):
2048x800px aprox.
Pes: Ideal no més de 200kb.

Imatges destacades post:
700x500px aprox.
Pes: 100kb aprox

Imatges petites (thumbnail):
300x300px aprox.
Pes: 50kb aprox

Resolució de les imatges:
72 pixels/inch

Fotmat de les imatges:
JPG o PNG per transparències

Tant a “Inici” com a “Mapa” podeu trobar la pestanya “Danys durant la guerra”. Bàsicament, són edificis que quedaren documentats durant la guerra o la postguerra, malmesos per efecte dels bombardeigs.

Les dades són fruït del treball de membres de l’Associació Memòria Soterrada amb la documentació de l’Arxiu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Arxiu Municipal de Barcelona , del arxiu CRAI Biblioteca Pavelló de la República (Universitat de Barcelona, així com de l’Arxiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

> Aquesta informació ens dóna pistes d’on podem trobar #EdificisFerits avui dia!

> www.edificisferits.cat inclou 638 punts al mapa de Danys durant la Guerra.