Preguntes freqüents

Imatge principal:  Aquesta imatge apareixerà com a icona que es veurà en el mapa. La veuràs en forma circular i en format petit.

Imatge de fons: Aquesta imatge apareixerà com a capçalera a la fitxa del punt que registris. Pel que et recomanem que a més de tenir bona resolució sigui una imatge realitzada en horitzontal. També et recomanem que sigui una imatge general de l’edifici ferit.

Galeria de fotos: Aquí pots posar tantes fotografies com vulguis. Recomanem un mínim de dues fotografies, una en la qual es pugui apreciar l’edifici ferit a grans trets i una altra amb els impactes detalladament.

Recorda que a sota incloem les especificacions de les imatges per al web.

Imatges capçalera (amplada total):
2048x800px aprox.
Pes: Ideal no més de 200kb.

Imatges destacades post:
700x500px aprox.
Pes: 100kb aprox

Imatges petites (thumbnail):
300x300px aprox.
Pes: 50kb aprox

Resolució de les imatges:
72 píxels/inch

Format de les imatges:
JPG o PNG per transparències

Tant a “Inici” com a “Mapa” podeu trobar la pestanya “Danys durant la guerra”. Bàsicament, són edificis que quedaren documentats durant la guerra o la postguerra, malmesos per efecte dels bombardeigs.

Les dades són fruït del treball de membres de l’Associació Memòria Soterrada per a la ciutat de Barcelona, però la nostra intenció és anar ampliant-ne el rang. La informació s’ha extret de documentació de l’Arxiu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Arxiu Municipal de Barcelona , de l’arxiu CRAI Biblioteca Pavelló de la República (Universitat de Barcelona), així com de l’Arxiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

> Aquesta informació ens dóna pistes d’on podem trobar #EdificisFerits avui dia!

> www.edificisferits.cat inclou 638 punts al mapa de Danys durant la Guerra.